Boşanma Avukatları İle Görüşmek

Evlilik kadar boşanmanın da doğal olduğunu bilerek, çiftlerin boşanma süreçlerini saygı çerçevesinde ve en doğru şekilde yönetebilen insanlar, boşanma avukatlarıdır. Velayet, tazminat, malların paylaşımı gibi konularda boşanma avukatları, savunmacı durumunda yer almaktadır. Boşanma davalarının, boşanma avukatları tarafından yürütülmesi işte bu nedenden dolayı da önem arz eder. Hak kayıpları, boşanma avukatları aracılığıyla söz konusu olmamaktadır. 

Boşanma avukatları, herhangi bir listede kayıtlı ya da yazılı değildir. Mesleklerinin başına 'uzman', 'en iyi' gibi reklam içerikli sıfatlar koymazlar, çünkü bu mesleki etik açısından hoş karşılanan bir durum değildir. Boşanma avukatına ihtiyaç duyulduğunda, insanlar kendi çevreleri, yakınları aracılığıyla, boşanma avukatı bulmaktadırlar. İstanbul'da genelde boşanma avukatlarına ulaşma gibi bir sorun yaşanmaz, bu konudaki en fazla sayıya sahip il İstanbul'dur. Boşanmak isteyen çiftler için, bu süreci en kolay hale getirmek için, tecrübelerine göre belli bir akış sağlarlar. Bu da, boşanırken nasıl hareket edecekleri konusunda, çiftlere rehberlik etmektedir. Özellikle bir de çocuk varsa, boşanma daha hassas bir konu olduğu için, çocuğun ruh ve beden sağlığını, mutluluğunu bozmamak adına, yapılması gerekenler, boşanma avukatlarıyla birlikte görüşülerek yapılmaktadır. Boşanma sürecinde, yaşanan olayları bir gözlemci olarak her iki taraftan da dinlerler. 

Dinledikleri olaylardan boşanmayı gerektirecek ve boşanmak için sebep olacak noktaları seçerek, dava üzerinde çalışmalarını yaparlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Avukatların Çalışma Saatleri

Hukuk Kitapları

Ünlü Boşanma Avukatları